Menu

Pakkeliste

Alle vet hvor enkelt det kan være å glemme igjen enkelte ting når man drar på festival. Du stresser, er spent og kanskje litt mer opptatt av andre ting enn akkurat hva du skal ha med deg.

Derfor har vi lagd en liten huskeliste med alt det viktigste og mest generelle du har bruk for på en festival. Denne listen passer veldig godt for nybegynnere, og forhåpentligvis inneholder den masse gode råd. Listen er lagd av erfarne festivalgjengere som har glemt igjen en ting eller to før og vet hvor irriterende det er.

Vår lille pakkeliste

Noen tips

Før du pakker til festivalen så kan det være lurt å sjekke værmeldingen. På denne måten slipper du å ha med deg for mye klær, eller stå i pøsregnet uten regnjakke. For å unngå å pakke alt før mye kan det være lurt å planlegge antrekkene, så blir det også enklere å finne riktig tilbehør.

Kom tidlig, da kan du sikre deg de beste campingplassene. Prøv å finne en flat plass å sette opp teltet ditt, er det en liten bakke blir det lett oversvømmelse i teltet hvis det skal begynne å regne.

Kjøp med deg mat og drikke før du reiser, så har du det klart. Du bør også tenke godt over hvilken type mat du pakker. Mat som blir lett bedervet er utrolig upraktisk å ha med seg, maten blir ofte liggende lenge i varmen i teltet og blir da ødelagt før du vet ordet av det. Mat som nøtter, frukt, grovt brød og næringsrike frokostbarer er et must.

Vær forsiktig med verdigjenstander. Hvis du må ha det med deg kan det være lurt å kjøpe en lås til bagasjen din. Ta godt vare på gjenstander som billett, mobiltelefon, pengebok og lignende.

På festival møter du mange nye mennesker, og dette er utrolig hyggelig, men vær alltid litt skeptisk og ikke stol på noen du ikke er godt kjent med. Man vet aldri hvordan en person er i virkeligheten etter å ha kjent ham eller henne i noen få timer. Dette gjelder også drikke; ikke drikk av ukjente folk sin drikke, du vet aldri hva du får i deg eller hva som befinner seg i deres drikke.

Avtal en møteplass med dine venner. Det er fort gjort å komme bort fra hverandre i folkemengden. Hvis dere har avtalt å møtes ved en spesiell lyktestolpe eller lignende er det så mye enklere å finne frem til hverandre igjen. Samtidig slipper du å stresse rundt i panikk mens du leter etter vennen din.

Pakk i en stor sekk eller bag. Trillekoffert kan være ganske upraktisk på festivalområdene, bare tenk på gjørmen og gresset du må dra den igjennom. En sekk eller bag er mer håndterbar i denne sammenhengen.

Privacy Policy