Menu

Frivillig

Kanskje ønsker du å jobbe under årets Holmenkollen musikkfestival? En festival som Kollenfest kan ikke bli arrangert uten god hjelp fra frivillige. Vi trenger mennesker som kan hjelpe oss med alle mulige oppgaver. Her er finnes det mye forskjellig arbeid, fra vakthold til bartender. Vi trenger hundrevis av dyktige og engasjerte frivillige som ønsker å skape den helt unike stemningen under vår festival. Uten frivillige kan ikke festivalen og drømmen realiseres, det er hele ryggraden til Kollenfest.

Hvis du er interessert i å være med på dette flotte arrangementet kan du ta kontakt i dag. Som frivillig får du mye igjen for din innsats. Her vil du møte nye folk og knytte sterke bånd til personer du aldri har møtt, du går ikke glipp av en eneste fest og samholdet mellom våre frivillige er helt fantastisk.

Jobbe som frivillig under Kollenfest

Som frivillig kan du velge mellom å jobbe før eller under festivalen. Det er selvsagt størst behov for frivillige under selve festivalen. Som regel jobber man 2-4 dager hvis man er satt opp før festivalen, mens under festivalen vil man som regel arbeide både dagvakter og kveldsvakter fordelt likt mellom alle. Arbeidstidene vil avtales med din gruppeleder før festivalen starter.

Hvor og hvordan jobber frivillige

Ønsker du å bidra til å gjøre vår festival til den beste festivalen, finnes det flere forskjellige plasser man kan arbeide. Nedenfor har vi lagt en oversikt over de forskjellige jobbene du kan velge mellom, men husk, her gjelder førstemann til mølla-prinsippet, så den som er rasket ute med å velge drømmejobben vil få den.

Hvis du ønsker å jobbe som frivillig på Kollenfest, ikke nøl med å ta kontakt allerede i dag. Vi er utrolig takknemlige for jobben våre frivillige gjør, og du vil selvsagt motta fine belønninger for strevet. Uten frivillige ville ikke festivalen vært mulig å gjennomføre.

Vi ser frem til å ha deg med på vårt team under neste festival!

Privacy Policy